Realisér fordelene nu.

Enkle og effektiv tilgang til forandringsledelse. Hvordan kan du hjælpe dine medarbejdere med succesfuldt at integrere og implementere de organisatoriske ændringer,der indføres?
Change Management giver dig viden til at håndterer risici og implementere de strategier, der fører til succes med jeres organisatoriske forandringsprojekter.

 

Forandringsledelse

Der er vel ingen der er i tvivl om at der altid vil være forandringer. Organisationerne skal derfor være gode til at arbejde med forandring, for at være konkurrencedygtige og leve op til de mål der er sat. Mange organisation fokuserer næsten udelukkende på de værktøjer og metoder der skal bruges for at styre forandringsprojekter og glemmer ofte, at det er mennesker som skal føre de endelige resultater ud i livet.

 

Deltagerens udbytte

På denne uddannelse bliver du klædt på til at forstå og deltage i forandringsprocessen og du opnår viden og færdigheder som forandringsleder til at stå i spidsen for forandringen.
Du får konkrete redskaber og værktøjer til at analysere komplekse problemstillinger og udfordringer i forhold til at lede mennesker og organisationer gennem forandringsprocessen.
Du vil få viden om de psykologiske elementer der indgår når mennesker gennemlever en forandring. Hvad kan du gøre for at imødegå at dit forandringsprojekt kulsejler i ren modstand mod de forandringer, som organisationen ønsker at gennemføre.
Du vil blive mere klar på forandringslederens rolle, opgaver og dilemmaer i forhold til den valgte forandringsstrategi eller model.