Projektledelse, projektstyring & metode

2Bt tilbyder rådgivning i projektstyring og ledelse af jeres projekter. Projektledelse og PRINCE2 uddannelserne er en stærk kombination, som på et veldokumenteret grundlag giver jeres medarbejdere de rette projektledelseskundskaber.

2Bt tilbyder skræddersyede cases for at sikre, at standarderne i PRINCE2 metoden er indlejret og tilpasset den enkeltes behov.

I tæt samarbejde med jeres virksomhed tager vi udgangspunkt i jeres krav og forventninger og sammen med en af vores konsulenter kan vi:

  • Vurdere jeres nuværende projektkapacitet
  • Udarbejde PRINCE2 implementeringsplan
  • Tilpasse en PRINCE2 gennemførelse i virksomheden
  • Vurdere, gennemføre og tilrettelægge træningen
 

 

Organisationstjek

Et organisationstjek giver dig et overblik over et programs eller projekts status. Formålet er at vurdere projektets evne til at opfylde målsætninger og sammenligne projektledelsens aktiviteter mod organisationens processer og standarder.

Supervision

Vores PRINCE2 konsulenter leverer en tilpasset supervision til projektledere, projektteam, linjeledelsen, virksomhedsledelsen og bestyrelsen for at sikre, at PRINCE2 læring og metode kan forbedre virksomhedens effektivitet.

Implementering

Vores erfarne PRINCE2 konsulenter kan rådgive om implementering og effektiv brug af PRINCE2. Ved at oprette et PRINCE2 kompatibelt projektstyringssystem dannes grundlaget for at opnå en optimal projektportefølje, kontrol samt succesfulde resultater.

Revision

Vores PRINCE2 konsulenter sikrer, at jeres organisation bruger PRINCE2 korrekt. Vores revision giver mulighed for at teste, hvor godt metoden anvendes og hvor forbedringer kan være gavnlige for virksomheden.

 

Kontakt projektarkitekten på telefon: 2542 0890, for yderligere